SJÆL I FARVER

 

Her er et forløb til dig, som savner at være skabende og kreativ med meningsfuldhed. Jeg glæder mig til at facilitere mit nye forløb/workshoptilbud, som er et kunstterapeutisk kursus med pastelkridt, særlige pensler hertil og forskellige papirtyper, som gør at farverne bliver ekstra fortryllende og nemme at arbejde med.
Og lad os straks slå fast : DU BEHØVER IKKE AT KUNNE TEGNE ELLER MALE
Hver kursusgang varer 4 timer, og inderholder undervisning, meditation, masser af tid med farverne, individuel terapeutisk støtte og en afrunding.

At male med pastelkridt er en smuk, naturlig og nænsom måde at invitere dine sjælelige følelser frem,- både dem som ligger lige underoverfladen og fylder og larmer og dem, som sagte og sårbare har trukket sig tilbage og venter på at du stiller dig kærligt til rådighed, så de tør meddele sig til dig.
Jeg guider dig terapeutisk ind i processen : At gå i dialog med det, som rører sig indeni dig. – Alt det som lever i dit hjerte, i din mave, i sindet og sjælen.

Det er en levende og fin proces, hvor de bløde højkvalitets-pastelkridt og de tilhørende særlige redskaber er dit medium til en undersøgelse af dit følelsesliv. Alt det som du ikke lige får taget dig af, – det, som du kommer til at undertrykke, eller ikke tør åbne for selv.
Pastelkridtene er vidunderlige til at portrættere nuancerne og fornemmelserne, når vi forsøger at ramme tonen og give et udtryk af det usproglige indre liv.
Livet på indersiden, som giver kropslige fornemmelser, sære stemninger og som fylder, beliver os, forstyrrer, flakser, tynger og hører til menneskelivet.

Det praktiske :

Jeg har te, vand, dadler og vindruer til pauserne, som sker løbende og evt. individuelt. Medbring selv tøj, som kan tåle kridtstøv og vand. Indesko/hjemmesko. Mad til din pause.

 

Hver kursusgang indeholder : guidet meditation, kortere og længere malestunder, udtryk og feed back fra mig og evt. dine medkursister.

Hver deltager får stillet til rådighed en stor æske med kridt, værktøj og forskellige typer papir egnet til blød pastel og tegnebræt. Hver kursist har egen arbejdsstation med bord og stol.

 

Kursuspris indbetales på mobilepay 408393 eller til konto : 9860-0000589098 ved tilmelding. (husk navn)
Sted : Center for Sind og Krop, Århus Midtby.
Lærer : Ina Eskildsen, uddannet kunstterapeut, psykoterapeut og lærer.
Antal deltagere : max. 3
Tilmelding og spørgsmål til Ina på 40378982 eller ina@centerforsindogkrop.dk

Tilbagemeldinger fra tidligere kursister :

“Sjæl i farver er meget givende og pastelkridtene er dejlige legende at arbejde med.

Ina formår som altid at skabe en meget anerkendende og varm atmosfære, og med hendes utrolige brede psykologiske faglighed og kreativitet støttes jeg i min proces.

Jeg har deltaget i kunstterapiforløb hos Ina ca. i 10 sæsoner gennem årene og får fortsat rigtigt meget ud af det. Jeg har ingen kunstner gemt i mig, og det er også fuldstændigt lige meget i disse forløb.

Kurset hjælper mig i mere grounding og opmærksomhed på hvad der er på spil i mig, så jeg igen/fortsat bliver tro mod mig selv.”

Nete : “Ina har en fantastisk måde at skabe et åndeligt rum at udtrykke sig i med de lækre farver og materialer, hun præsenterer. Naturligt guider hun nænsomt kursisterne i en spændende rejse rundt i billederne. “