Få hjælp til indre problematikker

Jeg anvender primært samtaleterapien som redskab, da samtalen er grundlaget i den terapeutiske relation. Jeg hjælper dig med at få klarhed over, hvad der er på spil inde i dig, og med at finde vej gennem både følelsesmæssige labyrinter og konkrete problemstillinger. Gennem samtalen kan du få fortalt, hvad du føler dig belastet af, selvom det muligvis er vanskeligt fordi modstand, forvirring, sorg, vrede, rådvildhed, skam eller håbløshed fylder inde i dig.

I samtaleterapien oplever mange, at uventede ressourcer dukker frem fra ens eget indre og at lettelse og nyt håb indtræder. Jeg har som erfaren terapeut indfølingsevne til at mærke dit væsen og har på hjerte at give dig den respons, som vil støtte og hjælpe dig allermest. Jeg har erfaringer med at afhjælpe stress, depression, sorg, selvværdsproblematikker, eksistentielle kriser, problemer i parforholdet eller med ens forældre, venner eller børn.

Jeg arbejder for det meste med samtaleterapi i Århus, som ofte kombineres med en skriveøvelse eller en tegneøvelse, hvis dynamikken er til stede. Andre gange er det en øvelse, som er mere indadvendt, og stammer fra mit kendskab til meditation og mindfulness. Nogle gange er det tydeligt, at min klient vil drage nytte af en terapeutisk kropbehandling eller kropslige øvelser på gulvet, og hvis det også føles rigtigt for klienten, så gør vi det. Eventyrterapi og metaforer er noget, som jeg også inddrager, når det rammer en tone i klienten.

 

Ordet ’terapi’ er græsk og betyder “at drage omsorg, ærbødigt vise opmærksomhed og behandle“. Det er smukt dækkende for min grundholdning til terapi. Jeg vil altid støtte klientens proces med stor respekt og omsorg. Jeg betragter det at gå i terapi som at skabe sig selv et rum, hvor man kan se indad og mærke sig selv et sted, hvor der ikke er fordømmelse eller pres. Terapisessionen er dit rum til selvpleje, fordybelse og indsigt, og terapeuten er din venlige hjælper

Tidsbestilling

Du kan få tid inden for få dage og helt sikkert inden for en uge.
Se priser her

Jeg kan også godt lide at sende hjemmeopgaver/ hjemmeøvelser og fokuspunkter med klienten, da det ofte har den virkning, at man som klient føler, at man har en konkret ting, som man kan gøre, når det bliver svært. Eller at man kan blive blive ved med udforske og tænke over noget, som kom frem i terapien. Disse øvelser er bløde aftaler, som jeg laver i samarbejde med mine klienter.

Jeg tilbyder samtaleterapi i Århus, som varer ca. 75 minutter, men da jeg godt kan lide at få et godt og bredt billede af min klient den første gang, varer denne session oftest 90 minutter.

Julie, 33 år
Hos Ina har jeg følt mig i trygge hænder fra første minut. Hendes solide faglighed kombineret med hendes stærke evner til at aflæse sine medmennesker har sikret, at hun har mødt, forstået og understøttet præcis hvor jeg var, er og bevæger mig hen imod. Hun er en fantastisk inspirator, mentor og livsvidne. Derfor min største og varmeste anbefaling.

Zandra
Hos Ina fandt jeg følgeskab på rejsen gennem mit indre landskab. Hun er ved min side, når jeg bevæger mig gennem de mørke grotter hvor jeg ikke tør gå alene. Låner mig mod og styrke til at se og kæmpe mod det der findes i mine skygger, og er mit værn når kampene bliver for overvældende. Sammen fejrer vi det og planter flag når jeg genvinder land! Ina er min varme, empatiske og stærke guide på mit livs vigtigste rejse (rejsen hjem til mig selv) og for det jeg er dybt taknemmelig!

Richard
For 4 år siden vaklede mit ægteskab, og jeg kæmpede voldsomt med mit temperament. Det har jeg sådan set gjort hele mit liv, men efter min første søn kom til verden – med de udfordringer som dette naturligt giver i et ægteskab – blev tingene for meget, og jeg besluttede mig for at søge hjælp. (…) Ina har formået at få en tilsyneladende følelseskold person til rent faktisk at mærke sig selv og være i stand til at kunne agere ud fra dette. Det har hjulpet mig meget, både i mit professionelle liv samt i mit private liv. Mange af min kollegaer beskriver mig som version 2.0.
Jeg er stadig gift og vi har fået nr. 2.