Der er ikke flere massagekurser på denne side af sommerferien, men du kan nedenfor se hvilke kurser der er udbudt – der vil komme nye i sidste halvdel af 2018, følg med på vores facebookside eller via vores nyhedsbrev.

Intuitiv Massage

Lørdag 24. marts kl 13-17.
Savner du at udfolde dit nærvær gennem dine hænder med berøring og modtagelse – fysisk kontakt uden det er seksuelt eller romantisk?
Prøv en dag med berøring og sanselighed og få værktøjer og greb udi intuitiv massage.

Denne dag vil vi lade hændernes potentiale folde sig ud.
Morten præsenterer greb og anden nyttig basis-viden om massage, men allermest bruger vi den intuition, der altid følger nærværet.
Vi vil finde ind i essensen af henholdsvis at give og modtage – starter med at centrere os gennem guidede åndedrætsøvelser og meditation og går derefter sammen to og to.

Udover at have deltaget i forløb med intuitiv massage er jeg uddannet kranio-sakral terapeut og Manu-Vision behandler samt yogalærer­;  disse forløb har brugt, men ikke fokuseret på teknikker – mere på intuition, nærvær og hjertet i fokus.

Hvis du bliver berørt og usikker på om du kan åbne dig på den beskrevne måde og om det kan lade sig gøre med fremmede, så er den usikkerhed en helt rigtig start.
Du kan komme både med partner eller alene, hvis der er et ulige antal går jeg ind som partner.

Kristendommen og buddhismen har længe talt om hvad den nyeste psykologi nu også har opdaget: Medfølelse er en konkret kraft, der medvirker til heling og vågenhed.
Vi søger at åbne op for denne kvalitet i opvarmningen til massagen.

Der vil blive tilbudt frugt og te/kaffe i et par pauser.

Du er tilmeldt dagen når du har betalt 400,-     Bank 9860 589098 eller mobilepay 2382 5918 –

Kommende dage i 2018: Søndag 4. marts, lørdag 24. marts samt lørdag 12. maj – alle dage kl. 13-17