Kropsbehandling i Århus

Mine metoder

Jeg er uddannet terapeut indenfor henholdsvis ManuVision og kranio-sakral terapi og tilbyder disse typer af kropsbehandling i vores smukke og lyse lokaler i Århus.
Disse to metoder er meget forskellige, da ManuVision som udgangspunkt er intenst og kranio-sakral terapi meget blidt. Det vil sige, at jeg både kan favne den stressramte med et nervesystem som uendeligt blidt skal falde til ro, samt den store og stærke håndværker eller sportsmand, der har spændinger i nakke, skulder, lænd og lignende.

Tidsbestilling

Du kan få tid inden for få dage og helt sikkert inden for en uge.
Se priser her

Kropsterapi

Krop og psyke hænger sammen – det er derfor, vi har valgt at kalde vores sted Center for Sind og Krop. Hvis der er opspænding i kroppen, påvirker det psyken – og er du presset psykisk, vil det sætte sig i kroppen. Jeg arbejder med henblik på at løsne de fysiske og psykiske spændinger, så sind og krop bliver sat fri. Det er således ikke massage, men terapi af kroppen; kropsterapi. 

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

De, der kommer ind til behandling, har oftest rygsmerter, ondt i led, piskesmæld, hovedpine, fordøjelsesproblemer eller lignende symptomer. En kropsbehandling i Århus hos mig kan også være godt til at afhjælpe eller lindre symptomer i forbindelse med et alvorligt sygdomsforløb, da en øget gennemstrømning i kroppen understøtter kroppens evne til at hele. Det giver lige så god mening at lægge sig på briksen på grund af stress, angst, modløshed og uro, da behandlingen øger din evne til nærvær og skaber ro i kroppen, og du vil oftest opleve et friere åndedræt, når du rejser dig og går ud i verden.

Du er i fokus

En dygtig kropsterapeut er uddannet i at forstå kroppens sprog; mærke, hvor der er ubalancer, spændinger og blokeringer. Derfor er enhver kropsbehandling skræddersyet til netop din krop. Konkret bruger jeg teknikker som tryk, dybtgående massage, stræk og led-frigørelse for at afspænde kroppen.

Hvordan foregår det?

Inden vi går i gang tager jeg en snak med dig for at danne mig et billede af din situation og dine udfordringer. Herefter lægger du dig på briksen i undertøj med et tæppe over dig. Efter behandlingen beder jeg dig ligge et par minutter og mærke ind i dig selv, og når du igen er påklædt, runder vi kort af. I nogle tilfælde er det nok med én behandling, i andre er det hensigtsmæssigt med et forløb, og så aftaler vi, at du kan kontakte mig angående en ny tid til kropsbehandling i Århus.

Da der oftest frigøres en del affaldsstoffer i løbet af behandlingen, er det klogt at drikke rigeligt med vand i det efterfølgende døgn.