SJÆL I FARVER

Her er et forløb til dig, som savner at være skabende og kreativ med meningsfuldhed. Jeg glæder mig til at facilitere mit nye forløb, som er et kunstterapeutisk kursus med pastelkridt, særlige pensler hertil og forskellige papirtyper, som gør at farverne bliver ekstra fortryllende og nemme at arbejde med.
Og lad os straks slå fast : DU BEHØVER IKKE AT KUNNE TEGNE ELLER MALE
Hver kursusgang varer 4 timer, og inderholder undervisning, meditation, masser af tid med farverne, individuel terapeutisk støtte og en afrunding.

At male med pastelkridt er en smuk, naturlig og nænsom måde at invitere dine sjælelige følelser frem,- både dem som ligger lige underoverfladen og fylder og larmer og dem, som sagte og sårbare har trukket sig tilbage og venter på at du stiller dig kærligt til rådighed, så de tør meddele sig til dig.
Jeg guider dig terapeutisk ind i processen : At gå i dialog med det, som rører sig indeni dig. – Alt det som lever i dit hjerte, i din mave, i sindet og sjælen.

Det er en levende og fin proces, hvor de bløde højkvalitets-pastelkridt og de tilhørende særlige redskaber er dit medium til en undersøgelse af dit følelsesliv. Alt det som du ikke lige får taget dig af, – kommer til at undertrykke, eller ikke tør åbne for selv.
Pastelkridtene er vidunderlige til at ramme nuancerne og fornemmelserne, når vi forsøger at ramme tonen og give et udtryk af det sproglige indre liv.
Livet på indersiden, som giver kropslige fornemmelser, sære stemninger og som fylder, beliver os, forstyrrer, flakser, tynger og hører til menneskelivet.

Hver deltager får stillet til rådighed en stor æske med kridt, værktøj og forskellige typer papir egnet til blød pastel samt individuel guidning af mig.

Tid : 13.00 – 17.00
7 Lørdage : 25. januar
22. februar
14. marts
28. marts
18. april
9. maj
30. maj
Pris : 2800,- for alle 7 kursusdage inkl. materialer. Indbetales på mobilepay 408393 eller til konto : 9860-0000589098 ved tilmelding. (husk navn)
Sted : Center for Sind og Krop, Århus Midtby.
Lærer : Ina Eskildsen, uddannet kunstterapeut, psykoterapeut og lærer.
Antal deltagere : max. 6.
Tilmelding og spørgsmål til Ina på 40378982 eller ina@centerforsindogkrop.dk
OBS : hvis du er interesseret i at deltage, men har svært ved at deltage på lørdage, så skriv gerne til mig, da jeg vil se om jeg opretter et hold på en hverdag.